Jezelf prettig voelen? Bel 06 – 38 01 66 62

Lifestylecoaching

Ik begeleid volwassenen en kinderen die hoogsensitief zijn en daar problemen door ervaren.

Hoogsensitiviteit is een prachtig persoonlijkheidskenmerk. Helaas wordt dat niet altijd zo ervaren. Er kunnen problemen ontstaan wanneer je niet weet dat je hoogsensitief bent, je het lange tijd hebt onderdrukt. Hoogsensitiviteit is erfelijk en ieder persoon is daar uniek in. Ook je kind is op zijn/haar eigen manier hoogsensitief. Samen kunnen we ontdekken hoe we jouw kind kunnen begeleiden in zijn hoogsensitiviteit.

Wat kun je als hoogsensitief persoon ervaren:

Het in kaart brengen van je hoogsensitiviteit en het leren omgaan met je hoogsensitiviteit vraagt om het ontwikkelen van een Way Of Life die bij je past. Vandaar de term lifestylecoaching.

Samen brengen we in kaart wie je bent. Wat er bij je hoort. Waar wordt je blij van? Wat inspireert je? Wat zorgt ervoor dat je in beweging komt? Welke plaats neem je in jouw leven in? Heb je, krijg je, neem je de ruimte die je nodig hebt om te kunnen functioneren? Thuis, op school, je werk, op een feestje? Wat heb je nodig om jouw leven te kunnen leven zonder stress, angst, moeheid etc. Welke van jouw talenten kun je daar bij inzetten?

Zodat je kunt genieten van jouw vermogen om:

Agenda
Twizzil helpt jou

Grenzen ontdekken en bewaken

Leven vanuit je hooggevoeligheid

Duidelijk communiceren

Ontdekken en inzetten van jouw gaven

Doelen stellen en behalen

Omgaan met de ups en downs in je leven

Hoe wij worden ervaren

Ik beveel Astrid van HARTE aan.

Toen ik niet lekker in mijn vel zat, heeft Astrid mij geleerd hoe ik om kan gaan met prikkels van buitenaf en hoe ik dicht bij mij mezelf kon blijven door te luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze mij weer creatief geïnspireerd waardoor ik weer ben gaan schilderen, wat mij ruimte en rust geeft. Jezelf tijd gunnen op een dag waarin al van alles moet. Niet alleen als kindercoach beveel ik Astrid van HARTE aan, maar ook volwassenen geeft ze inzicht hoe om te gaan met hoogsensitiviteit/hoogbegaafdheid. – Karin

Ik zag onze zoon groeien!

Onze zoon (9) was steeds vaker boos en gefrustreerd. Hij bleek hoogsensitief. Astrid ging met hem aan de slag. Ik zag onze zoon groeien. De ontspanningsoefeningen  helpen hem heel goed.

– Marloes

Zelfverzekerd

‘Bij Twizzil voel je je thuis! Mijn zoon (7) heeft veel geleerd om stevig in z’n schoenen te staan. Hij durft ook te zeggen dat hij hooggevoelig is.’
– Gerrinda