Jezelf prettig voelen? Bel 06 – 38 01 66 62

Over ons

Hallo. Ik ben Astrid Peter.  Getrouwd en moeder van 2 dochters.  Sinds december 2013 heb ik mijn eigen praktijk, Twizzil, Kinder- en lifestylecoaching.

Wie is Astrid Peter, wat is kenmerkend voor mij? Een ander verder brengen! Dat is mijn passie en mijn missie!

Met omscholen ben ik begonnen doordat het lezen van de oudste niet zo vlot ging, ze de tafels moeilijk kon automatiseren. De jongste liep emotioneel vast op de basisschool. Mijn kinderen wilde ik verder brengen door ze te kunnen ondersteunen en helpen. Maar hoe? In die tijd was ik ook pleinwacht op school.  Daar zag ik van alles. Kinderen werden gepest, buitengesloten, je zag dat er wat was aan de lichaamshouding en het gedrag van de kinderen. Maar wat kon je doen? Daardoor ben ik begonnen met het volgen van diverse cursussen, ben ik kindercoach en hooggevoeligheidsdeskundige geworden.

Ik voel veel aan, ben intuïtief ingesteld. Soms impulsief. Ik ben empathisch en geïnteresseerd. Ik heb een luisterend oor en veel geduld. Ik hou van lachen, kletsen, winkelen en gezelligheid. Ik hou van allerlei muziek, speel een beetje piano, lees graag van alles en nog wat. Verder mag ik graag puzzelen, spelletjes doen en art-journalen. Rust en ruimte, liefde en aandacht voor elkaar. Geloof  en liefde voor de mens. Dat laatste is onmisbaar in dit vak.

Wat vind ik leuk aan dit vak? De voldoening haal ik uit het contact met volwassen en kinderen. De veranderingen die plaatsvinden. Bij kinderen en volwassenen. Hoe die veranderingen tot stand komen kan ik niet echt uitleggen. Het gebeurt tijdens het proces van bewustwording. Ik maak kinderen en volwassenen bewust van zichzelf, hun emoties, hun lichaam, hun kwaliteiten, hun grenzen, mogelijkheden en talenten. Het antwoord of de oplossing komt daardoor uit henzelf. Dat is de magie van coaching en niet alleen van kindercoaching.

Agenda
Twizzil helpt jou

Grenzen ontdekken en bewaken

Leven vanuit je hooggevoeligheid

Duidelijk communiceren

Ontdekken en inzetten van jouw gaven

Doelen stellen en behalen

Omgaan met de ups en downs in je leven

Hoe wij worden ervaren

Ik beveel Astrid van HARTE aan.

Toen ik niet lekker in mijn vel zat, heeft Astrid mij geleerd hoe ik om kan gaan met prikkels van buitenaf en hoe ik dicht bij mij mezelf kon blijven door te luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze mij weer creatief geïnspireerd waardoor ik weer ben gaan schilderen, wat mij ruimte en rust geeft. Jezelf tijd gunnen op een dag waarin al van alles moet. Niet alleen als kindercoach beveel ik Astrid van HARTE aan, maar ook volwassenen geeft ze inzicht hoe om te gaan met hoogsensitiviteit/hoogbegaafdheid. – Karin

Ik zag onze zoon groeien!

Onze zoon (9) was steeds vaker boos en gefrustreerd. Hij bleek hoogsensitief. Astrid ging met hem aan de slag. Ik zag onze zoon groeien. De ontspanningsoefeningen  helpen hem heel goed.

– Marloes

Zelfverzekerd

‘Bij Twizzil voel je je thuis! Mijn zoon (7) heeft veel geleerd om stevig in z’n schoenen te staan. Hij durft ook te zeggen dat hij hooggevoelig is.’
– Gerrinda