Jezelf prettig voelen? Bel 06 – 38 01 66 62

Trainingen

Twizzil kan je van dienst zijn met diverse trainingen.

1 Welkom in mijn Wereld. Sociale vaardigheidstraining voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar.

2 Welkom in mijn Wereld+. Sociale vaardigheidstraining voor hoogbegaafde kinderen. Daarbij maak ik ook gebruik van spellen om de executieve functies te trainen. Individueel of 6-8 kinderen.

3 SOS kinderen & emoties.

3 mogelijkheden:

a. Een introductie workshop van ca, 1,5 uur, waarin je kennis maakt met de 4 basis emoties, blij, bang, boos en bedroefd.

b. Een huiskamer workshop van ca. 1,5 uur, samen met vrienden, bekenden en of buren. Ook hier maak je kennis met de 4 basis emoties. blij, bang, boos en bedroefd.

c. Een uitgebreide workshop verspreid over 3 avonden van ca. 2,5 uur, waarin we wat dieper op de basis emoties, bang, boos en bedroefd ingaan.

 

Agenda
Twizzil helpt jou

Grenzen ontdekken en bewaken

Leven vanuit je hooggevoeligheid

Duidelijk communiceren

Ontdekken en inzetten van jouw gaven

Doelen stellen en behalen

Omgaan met de ups en downs in je leven

Hoe wij worden ervaren

Ik beveel Astrid van HARTE aan.

Toen ik niet lekker in mijn vel zat, heeft Astrid mij geleerd hoe ik om kan gaan met prikkels van buitenaf en hoe ik dicht bij mij mezelf kon blijven door te luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze mij weer creatief geïnspireerd waardoor ik weer ben gaan schilderen, wat mij ruimte en rust geeft. Jezelf tijd gunnen op een dag waarin al van alles moet. Niet alleen als kindercoach beveel ik Astrid van HARTE aan, maar ook volwassenen geeft ze inzicht hoe om te gaan met hoogsensitiviteit/hoogbegaafdheid. – Karin

Ik zag onze zoon groeien!

Onze zoon (9) was steeds vaker boos en gefrustreerd. Hij bleek hoogsensitief. Astrid ging met hem aan de slag. Ik zag onze zoon groeien. De ontspanningsoefeningen  helpen hem heel goed.

– Marloes

Zelfverzekerd

‘Bij Twizzil voel je je thuis! Mijn zoon (7) heeft veel geleerd om stevig in z’n schoenen te staan. Hij durft ook te zeggen dat hij hooggevoelig is.’
– Gerrinda