Jezelf prettig voelen? Bel 06 – 38 01 66 62

Kindercoaching

Als kindercoach help ik ouders en kinderen met moeilijkheden die kinderen zoal kunnen tegenkomen in het dagelijks leven. Hieronder een aantal voorbeelden.

Natuurlijk zijn er nog meer moeilijkheden die jouw kind of die je als ouder kunt tegenkomen of ervaren. Wat belangrijk is om te weten is dat ik als kindercoach  jouw kind verder kan brengen.

Wanneer je mij besluit te bellen, dan maken we een afspraak voor een kennismaking of intake.  Die afspraak is vrijblijvend. Daarop volgt al of niet de start van een traject. Gemiddeld duurt een traject 5 à 6 keer. We gaan in kaart brengen wat de hulpvraag is en wat het doel is. Dan gaan we bekijken hoe we bij het doel gaan komen. Wat valt er te leren? We gaan ook bekijken wat er goed gaat en wanneer dat dan was. Welke eigenschappen kunnen worden ingezet om bij het doel te komen? Is er hulp nodig? Wie komt daarvoor in aanmerking? Zo zijn er nog meer vragen te stellen. Na 3 x gaan we evalueren. Hoever zijn we, wat is er nog nodig? Gaan we door of hebben we het doel bereikt.  Is het doel bereikt dan plannen we nog 1 x een afspraak om op een leuke manier het traject af te sluiten.

 

Agenda
Twizzil helpt jou

Grenzen ontdekken en bewaken

Leven vanuit je hooggevoeligheid

Duidelijk communiceren

Ontdekken en inzetten van jouw gaven

Doelen stellen en behalen

Omgaan met de ups en downs in je leven

Hoe wij worden ervaren

Ik beveel Astrid van HARTE aan.

Toen ik niet lekker in mijn vel zat, heeft Astrid mij geleerd hoe ik om kan gaan met prikkels van buitenaf en hoe ik dicht bij mij mezelf kon blijven door te luisteren naar mijn lichaam. Ook heeft ze mij weer creatief geïnspireerd waardoor ik weer ben gaan schilderen, wat mij ruimte en rust geeft. Jezelf tijd gunnen op een dag waarin al van alles moet. Niet alleen als kindercoach beveel ik Astrid van HARTE aan, maar ook volwassenen geeft ze inzicht hoe om te gaan met hoogsensitiviteit/hoogbegaafdheid. – Karin

Ik zag onze zoon groeien!

Onze zoon (9) was steeds vaker boos en gefrustreerd. Hij bleek hoogsensitief. Astrid ging met hem aan de slag. Ik zag onze zoon groeien. De ontspanningsoefeningen  helpen hem heel goed.

– Marloes

Zelfverzekerd

‘Bij Twizzil voel je je thuis! Mijn zoon (7) heeft veel geleerd om stevig in z’n schoenen te staan. Hij durft ook te zeggen dat hij hooggevoelig is.’
– Gerrinda